dijous, 18 de novembre del 2010

Portes obertes a la mar


 L'AMPA  del col.legi ens fa arribar un comunicat que s'ha repartit ja a classe, per  a que el publiquem i puga arribar a la major part de pares i mares.

L'activitat està molt bé. 
L'AMPA no para de treballar per oferir les millors activitats a tots els alumnes. 
Des d'ací animar-vos a continuar amb eixe entusiasme,  esperant que tota la comunitat escolar valore el vostre treball.



PORTES OBERTES A LA MAR

        
Com ve sent habitual en el col·legi, els alumnes de 4t i 5é d’Educació Primària, al finalitzar el curs assisteixen al curs de rem i vela, que es realitza  al  Reial Club Nàutic de Gandia.
Aquesta activitat s'organitzava des del col·legi i dins del calendari escolar. Des de l'any passat, igual que va ocórrer amb la natació, i a fi que no es perda esta activitat, l’ A.M.P.A., va assumir l'organització.

Enguany, com  el curs finalitza el divendres 24, hem pensat que l'activitat es podria realitzar els dies 22 i 23 de juny  per les vesprades, de 15:00 a 19:00  hores.
El preu de l'activitat pels dos dies, seria de 50 € , aproximadament, depenent dels xiquets que participen ens apliquen descomptes.

A fi de fomentar la participació dels xiquets,   ofereixen unes jornades de portes obertes, els dies 4 - 5 i 6 de desembre, a partir de les 10.00 hrs, amb un preu simbòlic d'1 €, que seran destinats a les obres solidàries de l'ONG "Vivendes per als sense sostre",   i de les que poden participar xiquets i adults.
Els alumnes de 6é, si volen tornar a disfrutar de l'activitat i aprofitant l'oferta de jornades obertes, se'ls anima a participar.  
Les persones interessades a disfrutar de l'activitat, hauran de posar-se en contacte amb l’A.M.P.A. els dilluns 22 i 29 de novembre, en la sala de l’ A.M.P.A.,  per a reservar les places.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada