dimecres, 16 d’abril del 2014

TANQUEM LA SETMANA CULTURAL!!! 3ªJORNADA al 2n CICLE

Tercera i última jornada d'aquesta 
SETMANA CULTURAL 2014 al Rois de Corella!!
Hem tingut tres intensos dies plens d'activitats i tallers que hem rematat amb varies coses.
Hui al segon cicle hem tingut una interessant jornada amb el taller de Lectura Colectiva per una banda, hem continuat amb el taller de rodolins per un altra, i els alumnes han visitat i intercanviat llibres a la Fira del Llibre montada al pati del centre per l'AMPA.
Uns altres tallers fets hui, han sigut el collage de l'ou de Pascua per un costat i un taller amb les populars gomes on els alumnes han fet collars, pulseres o anellets.
I amb aquestos tallers hem finalitzat la 
SETMANA CULTURAL!!!
Ja sols ens ha quedat menjar-nos la mona i desitjar a tothom que pase unes MOLT BONES FESTES!!
PER ÚLTIM no volem deixar passar l'oportunitat de saludar, felicitar i desitjar-li el millor en la nova etapa de la seua vida, a la nostra companya de cicle i tutora de 3º, Carmen Pastor, que hui es jubila.
Ja saps on trobar-nos per a quan vulgues fer-nos una visiteta! :))

6 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies David, perquè has treballat de debò informant de totes les activitats pas per pas i has sabut reflectir molt bé l'esperit del que ha sigut esta semana.
    La veritat es que tots havem quedat molt contents, tant els xiquets que han acollit les activitats amb il·lusió i moltes ganes de fer coses, com els mestres de veure que tot allò que havem preparat per a ells els ha agradat. Trobe que esta semana, per tots els moments lúdics que ha tingut, ens ha servit per a unir-nos a tots més i ens ha deixat molt bon gust de boca, i...Carmen, ja t'estem trobant a faltar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em pareix increible la quantitat d'activitats que heu fet i...el més important,els alumnes semblen contentíssims. Enhorabona!!!

      Elimina
  2. Ha sigut una setmaneta cultural mooolt profitosa!!! Una experiència genial que els alumnes han disfrutat!!! :))

    ResponElimina
  3. QUE BONITAS SON LAS FOTOS

    ResponElimina
  4. son muy bonitas las fotos

    ResponElimina
  5. Me encanto hacer las pulseras con CARMEN PASTOR.

    ResponElimina